Mal dig fri – Udfold din skaberkraft!
5 ugers online maleeventyr!

Drømmer du om at få mere flow med dine malerier og i dit liv?

Vi vil gerne invitere dig med på et fantastisk  5 ugers online maleforløb, som nærer dig med massere af glæde og leg.

Der kan være mange grunde til at Mal Dig Fri er noget for dig...

 • Du savner at tilføre dit liv mere kreativitet, mere energi, flow og nydelse.
 • Du har altid haft en drøm om at male, men er aldrig rigtigt kommet igang.
 • Du har lysten til at skabe men ved ikke hvor du skal starte eller begynde.
 • Du er professionel, og har gennem dit arbejdsliv og specialisering mistet kontakten med legen og det umiddelbare.
 

Hvordan vi kan hjælpe dig og din kreativitet...

 • Du lærer, at male malerier som vibrerer af liv!
 • Vi viser dig gennem skønne kreative øvelser, hvordan du løsner op for perfektionismen og bliver mere intuitiv.
 • Vi inspirerer og guider dig med at skabe dit drømme/visions maleri som hjælper dig til at gå efter det du drømmer om i livet.
 • Vi viser dig øvelser som hjælper dig til at finde kreativ inspiration ALLE vegne!:)
 • Vi guider dig med at male flere malerier fra start til slut.
 • Vi inspirere dig til at bruge farverne mere legende og viser hvordan du kan udvikle dem. 
 • OG viser dig et hav af SJOVE maleredskaber

Materialet er DIT for altid. Lige til at bruge igen og igen og igen…:)

Du skal ha det godt! Hvordan Mal dig fri kan hjælpe dig til endnu mere livsglæde!

 • Du husker hvor skønt det er, når du glemmer tid og sted og bare nyder at skabe.
 • Du skaber plads til kreativitet i dit liv, som gør dig gladere og mere legende.
 • Du styrker brugen af din intuition, som giver dig flow og glæde i alle områder af dit liv.
 • Du opdager nye sider i dig selv, som skaber grobund for nye muligheder og  nye veje at gå.
 • Du øver dig i at blive modigere, vildere og turde slippe kontrollen mere og mere.
 • Vi hjælper dig med at visualisere dine drømme/visioner, så du nemmere skaber det liv DU drømmer om!

Hvem er kvinderne bag Mal dig fri?

Dorthe Gram

Dorthe, 43 år, mor til 3, 2 drenge på 10 og 16 år og 1 pige på 20 år. Gift med john siden 2000. Bor i Greve tæt på vandet, hvor jeg også nyder at løbe. Uddannet som blomsterdekoratør i 1999 og har malet og solgt malerier siden 2003. Jeg har pt værksted hjemme. Det at være kreativ har altid været en del af mit liv og hverdag. Det er ikke noget, jeg har tænkt over, det er bare noget jeg har gjort. Jeg e-l-s-k-e-r at skabe. Kreativiteten har en fast plads i min hverdag, det er lige der, hvor jeg nyder at tiden står stille og alt er muligt.

Katja Bjergby

Katja, 43 år mor til 2 skønne piger på 7 og 13 år, kæreste med dejlige Lars gennem de sidste 19 år. (mødte ham faktisk til Dorthes bryllup:) Bor på en gammel (faktisk ældste danske nittet) færge fra 1932 på Holmen. Uddannet fra Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde i keramik, billedkunst og skulptur. (En magisk tid:) Har haft fornøjelsen af at undervise voksne i kunst gennem 6år på Frederiksberg Daghøjskole. Har siden 2010 haft eget værksted og galleri på Christianshavn, hvor jeg har arbejdet med min egen kunst og undervist en masse skønne mennesker. Lige nu? Er jeg ved at bygge mit eget fantastiske værksted på vores færge OG der kommer vi selfølgelig også til at holde MAL DIG FRI Workshops!

“Dejligt at I er gode til at gøre det enkelt. Altså at man ikke behøver 20 forskellige (dyre) pensler, en masse lærreder og ekstra tilbehør, men bare kan gå ud i naturen og finde en masse sjove ting at bruge. På den måde bliver det mere overskueligt og “Jeg gør det sgu nu-agtigt”.  Lisbeth  

Mal Dig Fri varer 5 skønne uger. Se med her!

Uge 1

Den 1. uge handler om at komme i gang og skrue op for legen og invitere din kreativitet indenfor! Vi inspirerer dig til, hvordan du kommer i kreativt flow, i dit hjem og i din taske. (Ja du læste rigtigt) Vi viser dig, hvordan du kan få øjnene op for genveje til masser af ideer. Du bliver introduceret til nemme legende øvelser, som får dig til at blive nærværende og stresse af. Du får også en skøn lille meditation, der sætter dig på det kreative spor. Vi giver dig også en eksperimenterende og legende introduktion til farvernes fantastiske univers.

Uge 2

I uge 2 bliver du introduceret til et væld af teknikker, der får din fantasi til at sprudle! Du kommer i gang med at skabe spændende elementer i dit maleri. Vi skal også lege en masse bla. med grøntsager og på tur ud i skoven med malingen!  Når du først har de her teknikker, kan de bruges i det uendelige og du vil aldrig løbe tør for ideer! (Vi elsker dem!) I denne uge skal du også nære dig selv med en skøn jordforbindende yoga.

Uge 3

I uge 3 guider vi dig til at opbygge 2 forskellige malerier fra start til slut. Du får 2 metoder som malerierne er bygget op på, så du altid kan skabe ro og balance på en dynamisk baggrund. Metoderne kan du også bruge på malerier du er gået i stå med! Du får viden om, hvordan du kan arbejde videre med de forskellige teknikker med maleredskaber fra sidste uge,  så du bliver inspireret til at skabe dine egne malerier. Samtidig får du en sjov lille øvelse, til at få kroppen til at slappe af og frigive spændinger.

Uge 4

Uge 4 skal du arbejde med et særligt motiv som vi elsker, nemlig blomster! Det bliver en farvestrålende uge, hvor vi guider dig i at lave 2 skønne blomstermalerier. Processen er selvfølgelig legende og vi introducere dig for endnu flere måder, som du kan gå til dit maleri. Du får virkelig mulighed for at lade dig føre med og bruge din fantasi OG øve dig i at slippe kontrollen og slippe farveglæden fri!

Uge 5

Uge 5 rummer et SKØNT maleprojekt, som hjælpe dig med at åbne endnu mere op for dine drømme og ønsker for dig selv! Juhuuu... Nemlig dit eget drømme/visions maleri. Vi har sammensat en skøn fordybelsesuge, fyldt med næring til dig og din kreative sjæl. Vi tror nemlig på, at vores ønsker og drømme viser os vejen til den allermest sprudlende og levende del af os selv. Og hvad er mere fantastisk end at ha' et maleri hængende, som minder dig om din egen glædesvej! Som afslutning glæder vi os til inspirere dig, til at få endnu mere gang i de kreative safter, gennem "det magiske samarbejde"

Vi elsker når tingene er overskuelige! Så derfor har vi selvfølgelig opbygget Mal Dig Fri i nemme overskuelige bidder…
 
Dag 1: kreativ maleøvelse
Dag 2: kreativ maleøvelse
Dag 3: En nærende dag med enten et citat, yoga eller guidet meditation
Dag 4: kreativ maleøvelse
Dag 5: kreativ maleøvelse
Dag 6: En nærende dag med enten et citat, yoga eller guidet meditation
Dag 7:  tid til ingenting eller mere fordybelse… du vælger:)

Du får helt præcist i tal.....

21 dage fyldt med kreativitet, øvelser og indput

6 dage med nærende og opløftende ord til dig og din kreative process

2 dage med yoga og ryste-meditation

2 dage med 3 visualiseringsøvelser

26 skønne inspirerende videoer – det er 5 timer og 21 min. videomateriale, som vil få din kreativitet til at blomstre!

Er du klar til 5 fantastiske uger, hvor du kan male dig fri og bruge din skaberkraft?

Her er svarene på de mest stillede spørgsmål:)

Nogle dage er det nok med 10 min. Især i starten og senere vil vi anbefale, at du afsætter 30 min om dagen og i ny og næ lidt mere hvis tiden tillader det. Der er enkelte dage, hvor du får videoer som varer max ca. 30 min. og du skal have tid til at fordybe dig. En god ide er at lave plads i kalenderen, for vi vil anbefale, at du følger kurset dag for dag og maler med som dagene skrider frem. Du får det i små bidder og ikke det hele på en gang. En anden måde er også at lave det du kan med den tid du har, og så tage en dag/aften til fordybelse:) 
 

Begynd med at se på, hvad du har liggende af pensler, maling og lærreder. Du skal bruge mindst 3 lærreder og mindst 6 forskellige farver maling (den billige fra supermarkeder. 20/25,- pr. tube er helt fin) Vi introducerer også andre ting og maleredskaber som kan fås for 50-200 kr. Det er ikke et must for at komme gennem kurset. Noget af det vi introducerer, har du måske alligevel allerede i dit hjem.

JA du kan godt følge med. Vi begynder med en rolig start, hvor du kommer i gang med at afprøve og lege med forskellige teknikker.

Vi er sikre på, at du vil blive inspireret til at male på måder og med teknikker, du ikke har brugt før

Nej det gør det ikke, vi har kaldt det uge 1, uge 2 o.s.v for at gøre det mere overskueligt (fordi alle ved at en uge er 7 dage lang) Så din uge kan fint begynde på en hvilken som helst ugedag.

Du klikker her og tilmelder dig og derefter får du 3 forskellige muligheder for at lave et login til siden, hvor hele kurset kommer til at være

De 3 forskellige muligheder er:
 • et personligt login
 • bruge din google konto
 • bruge din facebook konto.
  Det er meget nemt, men oplever du udfordringer, er du velkommen til, at skrive til os.

Det er dit for altid! Så du kan altid gå tilbage og se videoerne igen og få mere inspiration.

Du kan være med, hvad enten du har lidt plads eller meget. Vi vil anbefale dig, at male på en lærredstørrelse som er min. 50 x 50 cm.  Så skal du bruge lidt plads til din maling og pensler. Det vil helt klart være dejligst for dig, hvis du har mulighed for at lade dine ting stå fremme, så du ikke skal bruge for meget tid på at pakke frem og tilbage.

Ja! kurset er fyldt med teknikker og tips til at skabe flotte, sjove og vidunderlige former

Nej, du er ikke afhængig af andre. Du skal være der, lige når du tager dig tid og det passer dig.  Det er det, der er så fantastisk ved at kurset er online og du få adgang til kurset lige efter du har tilmeldt dig. Du kan tilmelde dig her!

Vi vil elske at hjælpe dig i gang, fordi vi mener at mennesker, som er i kontakt med deres kreativitet er mere levende, gladere og mere frie.
Du kan skabe meget mere end du tror! Derfor har vi skabt kurset mal dig fri til dig:) Få adgang til kurset til intro pris lige her og nu!
 
 Har du spørgsmål på hjertet er du velkommen til at skrive til os på info@maldigfri.dk
 
 

Mal dig fri v/ Dorthe Gram og Katja Bjergby

Luk menu